Operdata Solutions

Notícia destacada 23/06/2017

Coneix els teus Drets

Coneix els teus Drets

La Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de caràcter persona, recull una sèrie de drets…

…Veure més

Guies de l'AEPD

Vivim en una societat de la informació i cada dia es tracten millons de dades personals. Sense l'ús de la nostra informació personal pràcticament cap dels serveis que disposem podria funcionar; facilitem les nostres dades personals quan obrim un compte corrent al banc, quan sol·licitem participar en un concurs, cada vegada que efectuem un pagament amb la targeta de crèdit o quan naveguem per Internet.

La llei reconeix a tota persona el dret a saber per què, per a què i com seran tractades les seves dades personals i a decidir sobre el seu ús, és a dir, tota persona té el dret a proteguir les seves dades de caràcter personal.

L'AEPD ha elaborat una 'Guia pel Ciutadà': El dret fonamental a la protecció de dades on ens donen a conèixer amb exactitut els següents punts:

  • Els meus drets.
  • No han respectat els meus drets, Què puc fer?
  • Puc tractar dades d'altres persones? Què haig de fer?
  • Coses a saber sobre alguns tractaments de dades.

També pots visualitzar la 'Guia del Responsable de Fitxers' ja que si no es compleixen ni es garantitzen els drets a la protecció de les dades de caràcter personal, la llei pot sancionar a les persones u organitzacions que ho incompleixen amb dures sancions de fins 600.000€.

 
 

Atenció al client 972 483 031

 
Operdata Solutions, S.L. - C/ Sèquia, 11, 3ª. Planta - 17001 Girona - Tel: 972 483 031 - Notes legals Mapa web SGM